Jeugd Vakantiepaspoort

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 juli 2019, 14:38 uur

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Heb je een Rotterdampas? Vanaf woensdag 10 juli is het Jeugd Vakantiepaspoort op vertoon van je Rotterdampas gratis af te halen in het gemeentehuis.

Heb je geen Rotterdampas, dan kun je het Jeugd Vakantiepaspoort voor € 4,50 kopen.

Wat kun je doen met het Jeugd Vakantiepaspoort?

De hele zomervakantie krijg je gratis toegang of korting bij maar liefst 158 bestemmingen in de Rotterdamse regio. Naast alle leuke bestemmingen in het paspoort kunnen de kids ook kans maken op een weekend naar de Efteling Bosrijk voor 6 personen. Kijk op www.jeugdvakantiepaspoort.nl  voor meer informatie over deze winactie.

Geldigheid

Het Jeugd Vakantiepaspoort is geldig van 20 juli tot en met 1 september 2019.

Stempels sparen

Ga je naar een bestemming toe? Geef dan je paspoort aan de meneer of mevrouw achter de kassa of balie, zodat je paspoort gescand kan worden. Je ontvangt dan na afloop van je bezoek een stempel. Heb je tien stempels, dan koop je voor € 2,50 per stuk maximaal twee waardebonnen. Die ruil je in voor één kaartje voor een superbestemming zoals Diergaarde Blijdorp, Attractiepark Duinrell of een theatervoorstelling van het Jeugdtheater Hofplein.

De Rotterdampas is uitgever van het Jeugd Vakantiepaspoort. Met de Rotterdampas kun je meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Kijk op Rotterdampas, voltarief of Rotterdampas, reductietarief hoe je de pas kunt aanvragen.

Meer nieuws

Nieuw schoolplein geopend!

Resultaten vragenlijst Burgerparticipatie